+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: engine fault and abs fault

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wilberforce
    Ride
    2015SZ AWD Territor
    Posts
    11

    Default engine fault and abs fault

    have a SZ II awd diesel territory 15 model 32000 KLms and yesterday while driving had a check engine and ABS fault lights come up .

    took it to service center but because i Had turned the engine off the check engine fault had reset and they could not check what the failt was. they think it is a fuel pump issue but cant tell till it does it again then take it back and not turn the engine off.

    Was wondering if anyone else has had this problem. As i was driving it today and had no problems so far .

    From the sounds of the service manager it is a common problem with them

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1

    Default Re: engine fault and abs fault

    Similar problem with 2013 Diesel RWD Titanium, weird system that doesn't store fault codes! Finally got it back to ford in fault mode (albeit in limp mode 40kmhr) and was told there was a low voltage issue...replaced battery and lasted about a week before it went off again!! this problem is ongoing and am suspecting something going wrong with the smart charging ? have you had any further problems or a repair that has worked???

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wilberforce
    Ride
    2015SZ AWD Territor
    Posts
    11

    Default Re: engine fault and abs fault

    Luckily It has not happened again since but getting due for a service so get them tto double check everything then

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts